Balkong

Allétorget 10

Hyllie, MALMÖ

Premiumtrea högst upp

Högst upp i byggnadskroppen finner vi denna påkostade trerummare där genomtänkta materialval avlöser rumsstorlekar i perfektion och trevliga utsikter över hustaken med behagliga avstånd till byggnaderna bredvid. Några detaljer som sätter ribban för denna bostad är exempelvis fönsterpartier från golv till tak, sovrum mot innergård, dubbla franska balkonger och den tilltagna sociala balkongen i västligt läge. Välkomna att uppleva ett boende med mersmak på Allétorget 10.

Budgivning pågår

Högsta bud 3 000 000 kr

Fakta

Utgångspris
3 250 000 kr
Månadsavgift

4 550 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

818 601 kr

Fast.beteckning:

Frigg 2

Rum

3 st

Boarea

76.5 m²

Våningsplan

5 / 6

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2019

Reg. fastighetsmäklare

Profil

Lucas Ahlm

0738-545565

lucas@lucbroker.com

Rum

 • Hall

  Genom säkerhetsdörr välkomnas man till en bostad i premiumutförande där detaljerna står i fokus. Slittåliga klinkerplattor på golv och i övrigt gott om möjligheter för klädavhängning, delvis i garderober från Vedum.

 • Vardagsrum

  Bostadens hjärta innefattar detta såväl sociala och rymliga sällskapsrum som tack vare sin planlösning har plats för väl tilltagna sittgrupper i plural med tillhörande möblemang efter tycke och smak. Trevlig utsikt genom dubbla franska balkonger och särskilt tilltagna fönsterpartier från golv och 2,7 meter upp till tak som bidrar till ett harmoniskt ljusflöde på den genomgående mattlackade trestavs-ekparketten.

 • Kök

  Likt en förlängning av sällskapsytan gestaltar sig ett tidlöst kvalitetskök från Vedum. Liksom det är estetiskt tilltalande är det även praktiskt utfört med mängder av förvaringsmöjligheter och den fulltaliga maskinparken från Bosch med kvarstående garantitid.

 • Sovrum 1

  Ett tystare sovrum mot innergård vars mått är välanpassade efter dubbelsäng med tillhörande sängbord. Även här utförs fönsterpartierna från golv till tak, med tillägget att denna glasdörr istället leder en ut till bostadens balkong. Intill detta sovrum finner man praktiskt platsbyggda garderober med tillbyggda överskåp.

 • Sovrum 2

  Varför ändra på ett vinnande koncept? Bostadens andra sovrum är en spegelvänd kopia av sin namne och innehar således samma trevliga utformning, med väggkulören som skillnad.

 • Badrum

  Med materialval utefter en modern skandinavisk profil avlöser gråa och vita toner varann. Genomgående god utrustning såsom tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, dusch bakom glasväggar, kommod under tvättställ samt arbetsbänk med flertalet överskåp ovan. Trots detta är badrummet ytterst rymligt.

 • Balkong

  Bostadens utemiljö representeras av den rymliga balkongen vars västliga läge gör att möblemanget efter tycke och smak förses med sol under både eftermiddag och kväll. Med behagligt avstånd till nästa huskropp har man här en trevlig utsikt över hustaken mot både vattentornet och Point Hyllie.

 • Övrigt

  Till denna lägenhet hör ett källarförråd om ca 6 kvm.

Månadsavgift

4 550 kr/mån

inkl. värme.

Indirekt nettoskuldsättning

818 601 kr

Enligt bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning med räkenskapsslut 2022-12-31.

Ventilation

Från- och tilluft med värmeåtervinning (FTX).

Energideklaration

Utfört

Utförd: 15/3 2021

Klass

C

Drift per år

Försäkring

1 800 kr

Vatten/avlopp

5 200 kr

Elförbrukning

3 600 kr

Summa

10 600 kr

Driftskostnaderna är uppskattade och kan skilja från faktisk förbrukning.

Närområde

Föreningen ligger i Malmös växande stadsdel Hyllie. Här återfinns bl.a. bostäder, arbetsplatser, shopping, kultur och goda kommunikationer såväl inom staden med Citytunneln, nationellt samt internationellt. Malmö stad har höga ambitioner med den nya stadsdelen, som präglas av varierad arkitektur i klassiska stadskvarter.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

2019

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Cortado.

Organisationsnr

769616-2143.

Hemsida

www.brfcortado.se.

Tillåter delat ägande

Ja.

Ekonomi

F.n. finns inga beslut om att justera avgiften (kontrollerat 2023-05-24).

Om föreningen

Riksbyggen Brf Cortado är en äkta förening som äger marken, bildades 2016 och förvärvade fastigheten 2018. Föreningen består av 78 bostadsrättslägenheter och innehar fyra lokaler upplåtna med hyresrätt.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Det finns ett flertal M-bilpooler i området och i avgiften ingår M-abonnemang för medlemmarna t.o.m. år 2028. I övrigt hyrs parkeringsplatser i någon av P-Malmös parkeringshus i området. Föreningen har ett avtal där ett visst antal platser finns tillgängliga för sina medlemmar till ett förmånligare pris i p-huset Hyllie.

Övrigt

Föreningen har ett gemensamt elavtal där den faktiska kostnaden debiteras månadsvis i efterhand. Även kostnad för kall- och varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning. Besök gärna föreningens trevliga hemsida på www.brfcortado.se.

Renoveringar

Byggnaden är uppförd år 2019 och därför finns f.n. inget behov av renoveringar.

Gemensamma utrymmen

- Takterrasser - Lummig innergård med möblemang och grill - Bilpool genom M - Cykelpool med två lådcyklar - Cykelrum med underhållsstation - Barnvagnsrum.

Äger marken

Ja.

Tv och bredband

Tv (grundutbud), bredband (100/100 mbit/s) och ip-telefoni levereras via Tele2 genom ett obligatoriskt tillägg om f.n. 174 kr/mån. Fr.o.m. 2024-05-01 ersätts nuvarande lösning med ett gruppavtal där bredband (1000/1000 mbit/s) istället levereras genom Ownit genom ett obl. tillägg om 79kr/mån.

Tillåter juridisk person som köpare

Ja.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

78 st.

Lokaler

4 st.

Pantsättningsavgift

525 kr.

Överlåtelseavgift

1 313 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder