Matplats

Linnégatan 29B

Limhamn, LIMHAMN

Nyrenoverad 3 rok i centrala Limhamn

Om man söker en trea och inte vill göra avkall på något - då har man hittat rätt här. Denna bostad har renoverats till detaljnivå och inget tycks ha blivit lämnat till slumpen. Den fiskbensmönstrade ekparketten är genomgående, köket är av fullstor storlek med vinkyl, balkongen i söderläge är väl tilltagen och i badrummet med hotellkänsla finner man såväl golvvärme som kombimaskin. Utöver dessa allmänt uppskattade detaljer har även rumsbildningen noggrant avvägts där man kan avnjuta 3 rok fördelat på 68 kvm, samtidigt som varje given yta helt klart känns tillräcklig. Välkommen att uppleva känslan på Linnégatan 29B - kontakta ansvarig mäklare Lucas Ahlm, 0738-545 565.

Fakta

Månadsavgift

5 493 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

3 284 731 kr

Rum

3 st

Boarea

68 m²

Våningsplan

2 / 3

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1970

Reg. fastighetsmäklare

Profil

Lucas Ahlm

0738-545565

lucas@lucbroker.com

Rum

 • Hall

  Beklädd med slittåliga keramiska plattor välkomnas man i hallen av ljusa kulörer och tacksamma ytor för förvaring.

 • Kök

  Med sitt tidlösa uttryck, generösa maskinella utrustning och goda förvaringsmöjligheter är detta ett kök som inte lämnar mycket kvar att önska. Det infinner sig likt en möbel i rummet men är ändå fullt av praktikaliteter såsom vinkyl, diskmaskin i fullbredd, induktionshäll, integrerad mikrovågsugn, självrengörande ugn samt kyl/frys. Låt matlagningen börja.

 • Sällskapsyta

  Fiskbensparketten leder en sömlöst in till de sociala ytorna som rymmer såväl matsal som soffgrupp med tillhörande möblemang. Den största majoriteten av ytterväggen utförs med fönster vilket skänker ett ljusflöde utöver det vanliga.

 • Balkong

  I söderläge och med avstånd till nästa huskropp kan man på balkongen sitta flertalet personer och avnjuta varandras sällskap med förfriskningar efter tycke och smak.

 • Sovrum 1

  Ett rum att vila i vars storlek är anpassat efter en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Gavelvägg utsmyckad med träpanel skänker en harmonisk känsla. I sovrummet rymmer man även garderober efter behov.

 • Sovrum 2

  Ett rum med många användningsområden där nuvarande ägare huserar kontorsrum men där man lika gärna kan inrymma en säng eller barnrum. Trevliga skjutdörrar av smide ger rummet karaktär och kan med fördel kompletteras med avskiljande textiler.

 • Badrum

  Ett tidlöst badrum med alla rätt där estetik såsom bakgrundsbelyst väggnisch för duschartiklar och matchande inredningsdetaljer möter praktikaliteter såsom god förvaring, kombimaskin och golvvärme.

 • Övrigt

  - Samtliga belysningsuttag i bostaden är utrustade med Plejd, vilket möjliggör digital ljusstyrning om så önskas. - Till lägenheten hör ett källarförråd. - Bostaden är 2 rok enligt lägenhetsutdrag men disponeras idag som 3 rok.

Månadsavgift

5 493 kr/mån

inkl. värme, VA och kabel-tv

Indirekt nettoskuldsättning

3 284 731 kr

Enligt bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning med räkenskapsslut 2021-12-31.

Ventilation

Från- och tilluft med värmeåtervinning (FTX).

Energideklaration

Utförd

Utförd: 9/12 2019

Klass

D

Drift per år

Försäkring

1 800 kr

Elförbrukning

3 600 kr

Summa

5 400 kr

Driftskostnaderna är uppskattade och kan skilja från faktisk förbrukning.

Närområde

Här bor du på ett av Limhamns trevligaste lägen - bara ett stenkast från Limhamns torg. Med en kort promenad når du Småbåtshamnen och Limhamns Fiskrökeri och inom några minuter på cykel är du vid Hyllie eller Ribersborgsstranden. Här har man en ständig närhet till matbutiker, caféer, skolor och kollektivtrafik.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

1970

Förening

Namn

HSB Brf Hackspetten 10.

Organisationsnr

769628-6983.

Hemsida

www.hackspetten10.se.

Tillåter delat ägande

Ja, minsta ägarandel om 10%.

Om föreningen

HSB Brf Hackspetten 10 bildades 2014 och förvärvade fastigheten samma år. Föreningen äger marken och består av 12 bostadsrättslägenheter samt 5 hyreslokaler.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Föreningen disponerar över 11 parkeringsplatser (350 kr/mån) på innergård. Till dessa råder separat kö.

Renoveringar

Föreningen har en underhållsplan hos HSB Malmö som uppdateras varje år. 2015 - Takarbete reparation 2016 - Byte av 3 st frånluftsfläktar på tak. 2017 - OVK 2018 - Ny belysning utemiljö 2018 - Trapphusmålning 2020 - Byte av maskinell utrustning i tvättstuga.

Gemensamma utrymmen

- Tvättstuga - Cykelparkering.

Äger marken

Ja.

Tv och bredband

Kabel-tv (basutbudet) ingår i avgiften och levereras genom Tele2. Telia/Halebop levererar bredband och för detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om f.n. 119 kr/mån.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Äkta förening

Nej.

Lägenheter

12 st.

Lokaler

5 st.

Pantsättningsavgift

483 kr.

Överlåtelseavgift

1 208 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder