Privat takterrass

Industrigatan 8K

Sorgenfri, MALMÖ

Trea i etage med privat takterrass

Villakänsla på högsta våningsplan i denna trea anno 2020 med privat takterrass. Bostaden disponeras över två plan där stilsäkra materialval och kulörer går hand i hand med både funktionalitet och lyxattribut. Det nästintill storslagna köket, flertalet olika sällskapsytor och privata utemiljöer om totalt 18 kvm gör detta till en unik bostad för den som vill ha något extra. Välkomna att skapa er villakänsla på Industrigatan 8K.

Fakta

Utgångspris
4 250 000 kr
Månadsavgift

4 801 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

845 942 kr

Fast.beteckning:

Spiggan 1

Rum

3 st

Boarea

77 m²

Våningsplan

4 / 5

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2020

Reg. fastighetsmäklare

Profil

Lucas Ahlm

0738-545565

lucas@lucbroker.com

Rum

 • Hall

  Innanför dörren i bostadens hall välkomnas man av ett genomgående ljusflöde och med enkelhet hänger man av sig ytterkläderna i skjutdörrsgarderoben försedd med spegelglas. Innanför säkerhetsdörren utförs golv i slittåligt hexagonformat klinker, innan det övergår till bostadens återkommande ekparkett i vitlaserat utförande.

 • Kök och matplats

  I det genomgående ljusets riktning finner man bostadens mittpunkt där ett väl tilltaget kök även skänker plats åt matplats för det större sällskapet. Vedum-köket karaktäriseras främst av de många förvaringsmöjligheterna, tacksamma arbetsytor och den välutrustade maskinparken från Siemens bestående av fullstor kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, mikrovågsugn och induktionshäll. Från denna yta når man även bostadens balkong samt övre plan.

 • Vardagsrum

  En trappa upp möjliggör takfönster samt i övrigt ordentliga fönsterpartier ett trevligt ljusflöde till bostadens nästa sällskapsyta. Här ges en generös takhöjd om 2,9 meter och bostadens genomgående ekparkett skapar en behaglig kontrast mot väggarnas gråtoniga kulör. Ytan ger plats åt soffgrupp med tillhörande möblemang.

 • Master Bedroom

  På samma våningsplan återfinns det stora sovrummet och bostadens stilsäkra uttryck fortlöper där industriglasvägg och den behagligt gråa väggkulören möter en fondvägg i ljusare nyanser. Sovrummet rymmer plats åt fullstor säng med tillhörande möblemang och disponeras i övrigt med skjutdörrsgarderob som tack vare den tilltagna takhöjden rymmer extra mycket.

 • Extra sovrum

  Ett rum med potential för många användningsområden. Ett extra sovrum, arbetsrum, hobbyrum eller barnrum. Försett med dubbelgarderober och väl tilltaget fönsterparti.

 • Badrum

  Såväl stilrent som funktionellt badrum där förvaringsskåp i plural avlöser praktikaliteter såsom badkar samt tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk. Glansigt mörkgrått kakel och vit marmorerad klinker skapar en trevlig helhet tillsammans med belysning bakom väggspegel och integrerade spotlights i tak.

 • Privat takterrass

  Villakänslan blir fulländad med denna privata takterrass i västerläge om ca 14 kvm. Här ryms plats för både soffgrupp, matbord, grill och diverse inredning efter tycke och smak. På årets varmare halva är detta en självklar plats för såväl egentid som frukostar med familjen eller middagar i goda vänners lag.

 • Balkong

  Som om inte takterrassen vore nog disponerar även bostaden över en trevlig balkong som även den har eftermiddags- och kvällssol.

 • Övrigt

  Till bostaden hör ett källarförråd.

Månadsavgift

4 801 kr/mån

Inkl värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. För bredband, tv och ip-telefoni tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 199 kr/mån.

Indirekt nettoskuldsättning

845 942 kr

Enligt bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning med räkenskapsslut 2022-04-30.

Våning och hiss

Etagelägenhet på plan 4 och 5.

Hiss finns.

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft.

Energideklaration

Utfört

Behövs ej

Drift per år

Försäkring

1 800 kr

Elförbrukning

3 600 kr

Summa

5 400 kr

Driftskostnaderna är uppskattade och kan skilja från faktisk förbrukning.

Närområde

Sorgenfri ligger mitt i Malmö. De gamla industrikvarteren i stadsdelens norra delar genomgår en omvandling till nytt bostadsområde med varierad bebyggelse där hållbarhet, kultur och gemenskap ges stort utrymme. Närhet till i princip allt man kan önska sig i serviceväg med flertalet gym, matbutiker, caféer, skolor, och listan fortsätter. Trots att närheten alltid finns till såväl grönska, cityliv och vatten är det även smidigt att ta sig längre sträckor med bussförbindelser och närheten till Inre ringvägen.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

2020

Förening

Namn

HSB Brf Konduktören Malmö.

Organisationsnr

769633-7133.

Tillåter delat ägande

Ja.

Ekonomi

För närvarande finns inga avgiftsförändringar beslutade. På sina lån amorterar föreningen ca 600 000 kr/år och de har en kassa om ca 1,2 mkr. Informationen är inhämtad från föreningen 2022-09-27.

Om föreningen

HSB Brf Konduktören är en äkta förening som bildades 2018 och förvärvade fastigheten 2020. Föreningen äger marken och har 55 lägenheter samtliga upplåtna med bostadsrätt, samt en lokal upplåten med hyresrätt.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Föreningen har ett garage under huset som man når via hissen. Där finns det 32 bilparkeringsplatser (ca 900 kr/mån) varav fyra med laddstolpar, samt två MC-platser. Uthyrning och uppsägning sker via Aimo Park. I närliggande parkeringshus finns bilpool via företaget M. HSB betalar ditt medlemskap t.o.m. år 2030.

Övrigt

Föreningen har en trevlig hemsida på www.hsb.se/malmo/brf/konduktoren.

Renoveringar

Byggnaden är uppförd år 2020 och därför finns f.n. inget behov av renoveringar. Däremot ser man just nu över möjligheten att installera solceller på taket.

Gemensamma utrymmen

- Innergård som delas med grannfastigheten - Barnvagns- och rullstolsrum - Cykelrum - Cykelpool med två eldrivna lådcyklar - Miljöstation.

Äger marken

Ja.

Tv och bredband

Gruppanslutning till Telenor med bredband (250/250 mbit/s), TV bas samt Telefoni Mini. Obligatoriskt tillägg om 199 kr/mån tillkommer på avgiften. Router och TV-box ingår.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

55 st.

Lokaler

1 st.

Pantsättningsavgift

483 kr.

Överlåtelseavgift

1 208 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder