Kök

Magasinsgatan 7A

Limhamns Sjöstad, LIMHAMN

Nyproducerad tvåa med stor balkong

I naturnära Limhamns Sjöstad finner vi denna stilrena tvårummare som karaktäriseras av en rymlig balkong, kök i populär halvöppen planlösning och i övrigt väldisponerade ytor såsom sovrum för dubbelsäng, badrum med komplett utrustning och sociala ytor med plats för det större sällskapet. Dessa 51 kvm på Magasinsgatan 7A är ett boende för livsnjutaren som vill ha ett bekvämt och bekymmersfritt boende med närhet till hav och grönska. Kontakta mäklare Lucas Ahlm för att uppleva Magasinsgatan 7A.

Fakta

Månadsavgift

3 304 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

1 427 108 kr

Fast.beteckning:

Ekparketten 1

Rum

2 st

Boarea

51 m²

Våningsplan

2 / 5

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2022

Reg. fastighetsmäklare

Profil

Lucas Ahlm

0738-545565

lucas@lucbroker.com

Rum

 • Hall

  Innanför säkerhetsdörren välkomnas man av en rymlig hall med intilliggande praktisk förvaring både i stor garderob samt hatthylla med klädhängare. Från hallen når man vardagsrum samt badrum på smidigt vis.

 • Vardagsrum

  De sociala ytorna representerar bostadens hjärta där man med enkelhet kan möblera för soffgrupp med tv-möblemang samt matsalsplats för det större sällskapet. Följer man dagsljuset från de väl tilltagna fönsterpartierna leds man vidare ut till balkongen.

 • Balkong

  Bostadens utemiljö representeras av en balkong om ca 8 kvm vars västliga läge gör att loungemöblemanget förses med eftermiddagssol.

 • Kök

  Kök i halvöppen planlösning där nuvarande ägaren valt ett stilsäkert utförande i modern skandinavisk anda. De antracitgråa skåpsfronterna går mer eller mindre ton i ton med beslag och bänkskiva. Bredvid ordentliga förvaringsmöjligheter i såväl över- som underskåp finner man även fullgod maskinpark i form av integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn samt kyl/frys.

 • Sovrum

  Ett sovrum vars mått är välanpassade efter dubbelsäng med tillhörande sängbord. Bakom garderobsdörrarna med utförande i bostadens genomgående materialval rymmer man god klädförvaring.

 • Badrum

  Liksom i kök har man valt materialval utefter en modern skandinavisk profil där diverse gråa toner skänker en harmonisk känsla. Genomgående god utrustning såsom tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, dusch bakom glasvägg, kommod under tvättställ samt flertalet överskåp. Trots detta är badrummet ytterst rymligt.

Månadsavgift

3 304 kr/mån

inkl. värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg för internet och tv tillkommer om 249 kr/mån.

Indirekt nettoskuldsättning

1 427 108 kr

Enligt bostadsrättsföreningens senaste årsredovisning med räkenskapsslut 2021-12-31.

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 10/1 2022

Klass

C

Drift per år

Försäkring

1 200 kr

Vatten/avlopp

2 200 kr

Elförbrukning

2 900 kr

Summa

6 300 kr

Driftskostnaderna är uppskattade och kan skilja från faktisk förbrukning.

Närområde

Läget blir inte bättre än såhär! Det är få förunnat att kunna bo så nära vattnet. En kort promenad bort väntar havet och de härliga morgon- och kvällsdoppen, där man även kan följa fiskebåtarna ut mot Öresund för att sedan se sjöscouterna öva under dagen. Här bor ni på ett stilla läge med Limhamnsfältet och havet som granne. För den aktiva finns både härliga promenadstråk och cykelvägar mot både Ribersborg och Bunkeflostrand. Kort och gott ett område för livsnjutaren som vill ha ett bekvämt och bekymmersfritt boende med närhet till hav, citypuls och all tänkbar service.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

2022

Förening

Namn

Brf Atmosfären Limhamn.

Organisationsnr

769636-0085.

Hemsida

www.brfatmosfaren.se.

Tillåter delat ägande

Ja.

Ekonomi

Med anledning av omvärldsläget och prisjusteringar justerades avgiften med +7% per 2023-01-01.

Om föreningen

Brf Atmosfären Limhamn är en äkta förening som bildades 2018 och förvärvade fastigheten 2020. Föreningen äger marken. Det finns 90 lägenheter i föreningen varav samtliga upplåtes med bostadsrätt.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Föreningen har 63 garageplatser (1 000 kr/mån) varav sju med laddplats, och tre parkeringsplatser ovan mark där en bilpool via operatören M huserar på två av dessa. I nära anslutning till fastigheten finns parkeringshuset Sjöstaden.

Övrigt

Till varje bostad hör ett lägenhetsförråd. Lägenhetsinnehavaren debiteras genom föreningen för el och varmvatten efter faktiskt förbrukning. Ni finner mer information om föreningen på deras trevliga hemsida www.brfatmosfaren.se.

Renoveringar

Fastigheten är nyproducerad sedan 2022 varpå inga renoveringar är planerade att genomföras i närtid. Därutöver råder sedvanligt underhåll. Underhållsplan upprättas under våren 2022 tillsammans med teknisk förvaltning.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har ett antal gemensamma utrymmen i form av bl.a. styrelserum, cykelförråd och -verkstad, barnvagnsrum, miljöstation samt innergård med trevlig pergola och grillplats. Vidare har föreningen en bilpool för medlemmarna att använda.

Äger marken

Ja.

Tv och bredband

Ett obligatoriskt tillägg om 249 kr/mån tillkommer genom Telia för fiberbredband och tv (grundutbud).

Tillåter juridisk person som köpare

Ja.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

90 st.

Pantsättningsavgift

483 kr.

Överlåtelseavgift

1 208 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder